A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

НОВИНИ

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад

для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» в складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ»:

08:15:39 11.10.2023

Про внесення змін до нормативних документів щодо об'єктів підвищеної небезпеки

Могилів-Подільське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області повідомляє, що в зв'язку зі змінами в законодавстві щодо об'єктів підвищеної небезпеки, а саме: прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 року № 690 “Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об'єктів

09:42:19 04.10.2023

Готовність до опалювального сезону, виконання зведеного бюджету за І півріччя, сплата місцевих податків і зборів – відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

21 вересня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Участь у засіданні взяли заступники голови обласної Ради, заступник начальник обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови та члени постійних комісій обласної Ради, керівники обласних комунальних підприємств, голови громадських організацій, голови територіальних громад.

08:28:26 25.09.2023

Дотримання правил безпеки при користуванні газом збереже вам життя

З початку року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала майже 15 тис. заявок за номером 104. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Зокрема, отруєння чадним газом, пожежі та інші аварійні ситуації.Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.

10:52:48 20.09.2023

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад

для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» в складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ»:

10:37:13 20.09.2023

«Ти як?»: Вінницька обласна служба зайнятості долучається до Всеукраїнської програми ментального здоров’я

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами IsraelTraumaCoalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.

11:37:25 13.09.2023

У Вінницькій області стартувала інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

У вересні цього року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія«Робота для ВПО: ти потрібен», мета якої – посилити комунікацію між усіма органами влади, які опікуються ВПО, сприяти ефективній інтеграції переселенців у суспільне життя громад, а також стимулювати їх до пошуку роботи.

11:36:45 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь