Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

НОВИНИ

Відповіді на депутатські звернення

На 3 позачерговій сесії 8 скликання, депутатами було прийняті наступні рішення –  1.  Звернутися до Президента України, Голови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності запровадження мораторію на зростання ціни природного газу та електроенергії.Рішення 53 2. Направити звернення депутатів Чернівецької селищної ради до Міністра внутрішніх справ України А.Авакова та Голови Національної поліції України І.Клименко щодо відновлення в Чернівецькій територіальній громаді сектору поліцейської діяльності.Рішення 61 Чернівецька селищна рада отримала відповіді на дані звернення та оприлюднюємо для ознайомлення.

14:59:39 05.03.2021

Засідання виконкому селищної ради

Надзвичайно важливі питання розглядались на засіданні виконкому Чернівецької селищної ради. Зокрема, йшлося про епідеміологічну ситуацію, що спричинила  встановлення з 24 лютого 2021 р. на території Вінницької області «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки. З метою запобігання занесенню і поширенню на території  Чернівецької селищної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, на виконання протоколу №6 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, виконавчим комітетом Чернівецької селищної ради прийнято відповідне рішення рішення. Обговорювалось питання та прийнято рішення щодо створення комісій по проведенню обстеження матеріально – побутових умов проживання громадян. Такі комісії створені відповідно до старостинського розподілу. Також, надзвичайно важливим було питання про призов громадян 1994-2003 років народження на строкову військову службу навесні 2021 року

17:47:56 26.02.2021

Онлайн навчання

16.02.2021 р. Вінницький регіональний офіс Програми "U- LEAD з Європою" провів для старост ношої громади онлайн консультацію " Правовий статус старост Чернівецької громади"

13:59:09 17.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь