A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

День захисту дітей вдався на славу!

Дата: 02.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 297

Фото без опису1-го червня до Дня захисту дітей у читальній залі КУ «Публічна бібліотека» Чернівецької селищної ради відбулося веселе і по-родинному затишне свято, організоване відділом культури, молоді та спорту та службою у справах дітей Чернівецької селищної ради, у якому взяли участь діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, їхні опікуни та прийомні батьки. У вітальному слові голова Чернівецької селищної ради Олена Бень зазначила, що дитинство – це - без перебільшення - найкращий період у житті кожної людини, сповнений надій, радісних сподівань та веселкових барв. Однак, є  різні ситуації, коли діти з тих чи інших причин залишаються без батьків. «Тому я хочу сьогодні щиро подякувати вам, шановні  опікуни і піклувальники, прийомні батьки за те, що ви зігріваєте дітей теплом свого серця, робите все, щоб вони мали гарне дитинство, щоб кожен їх день був сповненим турботою рідних людей. Від вашої сумлінності та відповідальності за кожну дитину, яку ви виховуєте, у великій мірі залежить, якими виростуть ці діти, як складеться їхня доля. Огортаючи любов’ю і турботою кожну дитину – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України» - сказала  Олена Петрівна.  
Для запрошених було організовано цікаву розважальну програму за участю юних аматорів КУ « Центр культури і дозвілля» Чернівецької селищної  ради, педагогів Будинку дитячої та юнацької творчості відділу освіти  Чернівецької селищної ради. Діти та дорослі взяли участь у веселому  танцювальному флешмобі. Особливо «людно» було на майстер - класі з виготовлення фоторамок, кожна дитина була розмальована аквагримом. Не залишили нікого байдужими розповіді опікунів та прийомних батьків про своїх дітей, їхні досягнення та успіхи. Скільки було у тих словах тепла, любові та зворушливої ніжності.  
Селищний голова Олена Петрівна вручила кожній сім’ї, присутній на святі, подарунки. Завдяки спонсорській допомозі приватних підприємців Олега Юнаша та Валентини Куліковської учасники свята були забезпечені солодощами. Веселе, жваве, активне та позитивне дійство для дітей вдалося на славу! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь